Abonnementmuligheder

På opfordring fra vores medlemmer, har vi gjort det muligt at få tilsendt emails når der lægges nyt indhold på staldhusene.dk.

Der findes to forskellige abonnementer på vores indhold: Abonnement på hovedsidens indhold og abonnement på indlæg i fora.

Abonnement på hovedsidens indhold

Ønsker du at få tilsendt en email når der oprettes nyt indhold på selve hjemmesiden (officiel information, afstemninger, osv.), findes der et link der hedder “Abonnér på indhold” i menuen til højre på siden, under “Information”.  Du kan også abonnere herfra.

Abonnement på fora

Vi har adskilt abonnementer på “officiel” information og diskussioner blandt hjemmesidens medlemmer.  Ønsker du at abonnere på diskussioner i vores forum, foregår det inde i selve forumet.  Der findes “Tilmeld”-links i toppen af alle fora, der lader dig abonnere på hele forumet, underfora, eller kun enkelte diskussioner.

Bemærk, at det kun er registrerede brugere der kan abonnere på forumet.

 

Disse abonnementer er naturligvis 100% frivillige, og du kan til enhver til afmelde dem igen.

 

Franck Franck

Om Franck Franck

41 år. Fritidsentutiast, spejderleder gennem mere end 25 år, softwareudvikler til daglig. Jeg søger fællesskabet i et bofællesskab, med den diversitet i alder, social status, interesser, og civilstand det bringer med sig.
Dette indlæg blev udgivet i Information, Om hjemmesiden og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar