Bliv Medlem

Foreningen Bofællesskabet Staldhusenes Venner er en, som navnet antyder, forening der arbejder for at etablere et bofællesskab. Du kan læse foreningens vedtægter her.

Medlemsskab af foreningen er personligt.  Man får derfor kun én stemme pr. indmeldt medlem, og dermed kun en enkelt brugerkonto på hjemmesiden der er registreret som betalende medlem.  Ikke-medlemmer er imidlertid velkomne til at kigge med.

Foreningen Bofællesskabet Staldhusenes Venner er som sådan ikke en forening der arbejder med husstande.  Hvis og når vi får et formelt bofællesskab, vil foreningen blive opløst til fordel for en egentlig ejerforening, som vil varetage de enkelte husstandes interesser.

Sådan bliver du medlem:

Ønsker du at være med i foreningen, skal du gøre følgende:

  1. Start med at oprette en ny bruger her på hjemmesiden.  Du vil få en konto der har adgang til de fleste faciliteter på hjemmesiden.
  2. Indbetal foreningskontingentet på kr. 500,- til reg.nr. 7681, kontonr. 0007533599.  Angiv det brugernavn du benyttede i din profil i overførslen.
  3. Send en mail til medlem.staldhusene@gmail.com (Bofællesskabets kasserer) med brugernavn og information om overførslen. I mailen skal du også fortælle os 1) hvilken størrelse bolig du er interesseret i (60, 70, 90, 110 eller 130 m2). Du kan se boligernes plantegning under “boligtegninger”. 2) Navne og alder på alle husstandens beboere.
  4. Når overførslen er registreret, vil du få adgang til medlemsfunktionerne på sitet.
  5. Velkommen :o)

Udmeldelse: 

Skulle det ske at du ikke længere ønsker at være medlem af foreningen, beder vi dig om at skrive en mail til medlem.staldhusene@gmail.com  og lade os det vide.  Foreningskontingentet på kr. 500 ,- tilbagebetales ikke ved udmeldelse.