Bliv Medlem

Foreningen Bofællesskabet Staldhusenes Venner er en, som navnet antyder, forening der arbejder for at etablere et bofællesskab. Du kan læse foreningens vedtægter her.

Medlemsskab af foreningen er personligt. 

Foreningen Bofællesskabet Staldhusenes Venner er som sådan ikke en forening der arbejder med husstande.  Hvis og når vi får et formelt bofællesskab, vil foreningen blive opløst til fordel for en egentlig ejerforening, som vil varetage de enkelte husstandes interesser.

Sådan bliver du medlem:

Ønsker du at være med i foreningen, skal du gøre følgende:

  1. Indbetal indmeldelsesgebyr på kr. 500,- til reg. nr. 7608, kontonr. 1744062.  Angiv dit fulde navn i overførslen.
  2. Send en mail til medlem.staldhusene@gmail.com (Bofællesskabets kasserer) med navn og information om overførslen. I mailen skal du også fortælle os 1) hvilken størrelse bolig du er interesseret i (60, 70, 90, 110 eller 130 m2). Du kan se boligernes plantegning under “boligtegninger”. 2) Navne og alder på alle husstandens beboere 3)Din mailadresse (og evt. din partners mailadresse)
  3. Når overførslen er registreret, vil du få adgang til vores intranet Borigo. Her informerer vi om de nyeste udviklingsplaner, gemmer mødereferater, chatter med hinanden og holder os orienteret i vores event-kalender om de næste møder og sociale aktiviteter.
  4. Velkommen :o)

Udmeldelse: 

Skulle det ske at du ikke længere ønsker at være medlem af foreningen, beder vi dig om at skrive en mail til medlem.staldhusene@gmail.com  og lade os det vide.  Indmeldesesgebyret på kr. 500 ,- tilbagebetales ikke ved udmeldelse.