Staldhusene

Hvordan køber jeg en bolig?

Hvordan køber jeg en bolig?

1. Bliv medlem (500 kr)

Det er medlemmerne i foreningen Bofælleskabet Staldhusenes Venner der er de kommende beboere i bofællesskabet. Alle er velkomne i foreningen. Vi stræber efter at have en så mangfoldig og divers beboergruppe som muligt. Om du er ung, gammel, alene eller i et par, med eller uden børn, ja så er du velkommen hos os.

Er du interesseret i at købe en bolig, så skal du først blive medlem af foreningen. Det koster 500 kr.

Når du har meldt dig ind kommer du automatisk på en venteliste til at reservere en konkret bolig. Bofællesskabets 42 boliger fordeles altså blandt medlemmerne i henhold til deres nummer på ventelisten. Meld dig ind.

Medlemsfordele:

2. Reservér en bolig (15.000 kr)

Vi har åbnet for reservationer af boliger i vores bofællesskab. Det betyder at du som medlem har mulighed for at lægge beslag på den bolig du gerne vil købe. Boligerne bliver fordelt efter anciennitet. Det vil sige at du har mulighed for at vælge bolig ud fra den plads du har på ventelisten. Læs mere om prisen på de forskellige boligstørrelser samt de respektive månedlige ejerudgfter, og se hvilke boliger som stadig er ledige, og som du har mulighed for at købe.

Når du reservere en bolig betaler du samtidig et indskud på 15.000 kr og til foreningen. Vil du vide mere om betingelserne og procedurerne omkring reservering af en bolig er du velkommen til at kontakte os på info.staldhusene@gmail.com

 

Om projektet

Om os