Bestyrelsen

Vores forening har en bestyrelse, der mødes forud for alle medlemsmøder og samler nyt fra arbejdsgrupperne og laver en dagsorden.

 

Approved
Arne Wesenberg
Biography:

Jeg er 65 år og har været med i Staldhusene siden maj 2017. Bor i Valby i skønt, eget hus, og er med her pga. fællesskabet og det meningsfulde i at skabe noget godt sammen.
Jeg er New NLP coach og arbejder i Københavns Kommune med samtaler for sygemeldte. Derudover spiller jeg trommer i et fritidsband, har to katte og er veganer. Jeg kan lide kreativitet og nysgerrighed og bryder mig ikke om middelmådighed.

Approved
Franck Franck
Biography:

41 år. Fritidsentutiast, spejderleder gennem mere end 25 år, softwareudvikler til daglig.

Jeg søger fællesskabet i et bofællesskab, med den diversitet i alder, social status, interesser, og civilstand det bringer med sig.

Approved
Mads Hannil Hedensted
Biography:

Jeg er rundet de 30, jeg er gift og sammen har vi en lille søn. Jeg vil gerne flytte i bofællesskab for jeg vil gerne give min børn fællesskabet og gode værdier i gave. Jeg kan godt lyde at rejse, jeg rejser blandt andet jorden rundt for at høre elektronisk musk, for at dykke i fremmede have elle besøge ukendt jagt marker. Jeg bruger meget tid udendør, jeg elsker de forskellige facetter naturen har at tilbyde, blandt andet dykker jeg en del, jeg går på jagt og bare nyder at være i skoven.

Suppleanter

Approved
Elsebet Brandt
Biography:

Jeg er 63 år og erhvervsaktiv sygeplejerske.
Bor dejligt i Charlottenlund men har lyst til et tættere naboskab, som jeg forventer at finde i et bofællesskab.
Fællesspisning og opbygning af nogle traditioner er vigtig elementer for mig. Hjælpsomhed er også centralt, ligesom respekt, tryghed og nærhed er det. Det er vigtig for mig at ha min egen bolig, men håber også at fælleshuset blir et vi bruger sammen til aktiviteter, oplevelser mv. I min fritid kan jeg lide at være aktiv ude, strikke, læse, bage mv.

Approved
Eva Bennedsen

Formand

Mads Hedensted