Købsprocessen

Juni 2020 er der solgt cirka 22 boliger – og dermed 20 tilbage.

Vi har åbnet for reservationer af boliger i vores bofællesskab. Det betyder at du har mulighed for at lægge beslag på den bolig du gerne vil købe. Læs mere om prisen på de forskellige boligstørrelser samt de respektive månedlige ejerudgfter, og se hvilke boliger som stadig er ledige, og som du har mulighed for at købe.

Reservér en bolig – trin for trin.

  • Skriv til os i beboerforeningen: Vi vil meget gerne høre fra dig hvis du er interesseret i at reservere en bolig i Staldhusene. Skriv en mail til os på info.staldhusene@gmail.com, fortæl lidt om dig selv, stil os dine spørgsmål, og så guider vi dig videre i processen.
  • Kom til infomøde: Vi holder jævnligt infomøder for alle som er interesserede eller blot nysgerrige omkring vores bofællesskabsprojekt. Se næste infomøde her. (Har du brug for at møde os en ekstra gang før du reserverer en bolig og bliver medlem af foreningen, er du velkommen til at komme forbi til et beboermøde.)
  • Kontakt Thomas Lausen, ejendomsmægler ved Home Værløse: Boligerne i Staldhusene sælges via ejendomsmægleren Home. Ring eller skriv til Thomas når du vil forhøre dig om mulighederne for og betingelserne ved at reservere og herefter købe en bolig i Staldhusene.
  • Bliv medlem i Staldhusene: Når du har reserveret en bolig, er næste skridt at blive medlem af beboerforeningen. Du får bistand og rådgivning fra vores advokat og byggesagkyndig som vil følge byggeriet. Du får selvfølgelig også mulighed for at sætte dit præg på bofællesskabet. Læs mere om medlemskabet her.
  • Udgifter: Reservation af bolig (Home) 25.000kr. Medlemskab af Staldhusene 15.500kr