Boligerne og fælleshuset

Bofællesskabet Staldhusene står klar til indflytning i 2021 og 2022. NREP er vores bygherre, Vandkunstens arkitekter tegner boligerne og fælleshuset og Danhaus bygger for os.

Boligerne

Staldhusene kommer til at bestå af 42 ejerboliger som fordeler sig på fem husstørrelser: 60 m2 og 70 m2 som er etplanshuse og 90 m2, 110 m2 og 130 m2 som er i to plan. Vi forventer at tage det første spadestik til byggeriet i de første måneder af 2020, så derfor er vi i fuld gang med at få det det sidste på plads inden da.

Fælleshuset

Vores store fælleshus bliver på 290 m2.

Huset rummer en dejlig stor spisesal med plads til den daglige fællesspisning, filmaftener, børnenes klippe-klistre arrangementer og selvfølgelig alle festerne. I køkkenet er der plads til at lave maden til os alle og både store og små kan være med. Når børnene er færdige med at spise kan de rende ind i puderummet og lege, og der vil være plads og ro til at fortsætte snakken efter maden med et glas vin i hånden i lounge området.

I de tilstødende lokaler til spisesalen indrettes der et aktivitetsrum (til yoga f.eks.), værksted, tumlerum /legerum og gæsteværelse i kombination med kontor, sy-værelse, hobbyrum.

Bebyggelsesplan

Her kan du se hvordan husene bliver opført på grunden. Boligerne fordeler sig i tre trelængede gårde med fællesarealer i midten af gårdene. Her bliver der plads til legeplads, drivhuse, højbede, borde og bænke osv. Det bliver op til os beboere selv at beslutte hvordan fællesarealerne skal se ud og hvad de skal indeholde.

Der er fællesparkering placeret lige udenfor vores grund, som derfor er bilfri zone. Gang og cykelstier forbinder boligerne og fælleshuset. Det er selvfølgeligt muligt at køre helt ind til sin bolig med en flyttevogn, når man skal flytte ind.

Fælleshuset er placeret i midten af grunden. De tre gårde med boligerne ligger i en vifteform herudfra.

Indflytningsplan (kommer snart)