Boligerne og fælleshuset

Bofællesskabet Staldhusene stod klar til indflytning i 2021/2022. NREP var vores bygherre, Vandkunstens arkitekter tegnede boligerne og fælleshuset og Danhaus byggede for os.

Boligerne

Staldhusene består af 42 ejerboliger som fordeler sig på fem husstørrelser: 60 m2 og 70 m2 som er etplanshuse og 90 m2, 110 m2 og 130 m2 som er i to plan. De er alle individuelt indrettet i forhold til rumfordeling og materialevalg.

Fælleshuset

Vores fælleshus er 260 m2.

Huset rummer en dejlig stor spisesal med plads til den daglige fællesspisning, filmaftener, børnenes klippe-klistre arrangementer og selvfølgelig alle festerne. I køkkenet er der plads til at lave maden til os alle og både store og små kan være med. Når børnene er færdige med at spise kan de rende ind i puderummet og lege, og der er plads og ro til at fortsætte snakken efter maden med et glas vin i hånden i lounge området.

I de tilstødende lokaler til spisesalen indrettes der et multirum (til yoga f.eks.), værksted, tumlerum /legerum og gæsteværelse i kombination med kontor/hobbyrum.

Bebyggelsesplan

Her kan du se hvordan husene ligger på grunden. Boligerne fordeler sig i tre trelængede gårde med fællesarealer i midten af gårdene. Her er der plads til legeplads, drivhuse, højbede, borde og bænke osv.

Der er fællesparkering placeret lige udenfor vores grund, som derfor er bilfri zone. Gang og cykelstier forbinder boligerne og fælleshuset. Det er selvfølgeligt muligt at køre helt ind til sin bolig med en flyttevogn, når man skal flytte ind.

Fælleshuset er placeret i midten af grunden. De tre gårde med boligerne ligger i en vifteform herudfra.