Bofællerne i Staldhusene

En blandet flok

Et kendetegn ved Staldhusene er at vi er en blandet flok. Fordi vi har boliger i forskellige størrelser fra 60-130m2, er vi også aldersmæssigt og familiemæssigt forskellige. Der er derfor husstande med singler, mor-barn-familier, mor-far-og-børn-familier og ægtepar hvis børn er flyttet hjemmefra, mv.

Her kan du møde nogle af os:

Bjarke, Thilde & Mark

Vi er Bjarke (1), Thilde (40) og Mark (34). Vi flytter fra et kollektiv i Hellerup, til en 130m2 bolig i Staldhusene, for at få mere plads men stadig være en del af et fællesskab. Thilde er røntgenfysiker på Nordsjællands Hospital og Mark er medicotekniker på Rigshospitalet. Vi flytter bl.a. med en rød legetøjshammer, et staffeli og 3 droner og håber at finde andre at dele vores interesser med.

Lars & Agnete

Vi er Lars, 61 år og direktør i Merkur andelskasse og Agnete, 60 år og Steinerlærer. Vores hus i Bagsværd er blevet for stort og tomt uden vores tre for længst voksne sønner og vi ser frem til mange gode oplevelser med en dejlig broget flok af mennesker i Staldhusene. Økologi og bæredygtighed har altid ligget vores hjerter nær og vi forestiller os, at disse områder vil have gode muligheder i et moderne bofællesskab.

Lars er med i Staldhusenes bestyrelse.

Line, Jan & Hans

Line (36 år), Jan (39 år) og Hans (1,5 år), der nu bor på Vesterbro. Vi glæder os til at bo tæt med vores nye naboer og til at udforske området omkring den gamle flyvestation. Jan arbejder med digital marketing og Line arbejder med forskning indenfor høregenoptræning. Hans er vild med brandbiler og makrelmadder.

Annette & Nova

Skal sige farvel til Vesterbro gennem rigtig mange år, men glæder mig til at skifte det ud med fællesskab og natur udenfor hoveddøren. En spontan G&T over (den usynlige) hæk, fælles projekter (alt fra køkkenhave til shelterhytte) og børn og voksne hygge sig på tværs af alder. Skal flytte ind i en 110m2 bolig sammen med min datter (fra Januar). Fritiden går med sejlads, kajak og vandreture, venner og familie i Jylland. Arbejder som bandagist.

fbthdr

Anette

Jeg er så flyveklar til Pilotvej og fællesskabet i Staldhusene. Jeg glæder mig meget til en hverdag med fællesspisning, pasning af grøntsager, gåture og snak på terrassen.

Til daglig arbejder jeg med økonomi og planlægning på Herlev og Gentofte Hospital. I min fritid hygger jeg med venner, vandrer og er begyndt på havkajak. Jeg skal bo i en 60’er, da mine børn er flyttet hjemmefra – to bor i Paris og jeg har en datter i USA. Den yngste flyttede i begyndelsen af 2020 heldigvis ikke længere væk end Nørrebro.

Anette er kasserer i bestyrelsen.

Christine + familien

Det vi glæder os allermest til ved at flytte ind i Staldhusene er at skabe nye traditioner, nye måder at være sammen på med nye venner, – for både min mand og for vores søn Louis på 4 år. Vi elsker at rejse og tilbringer hvert år tid i Kenya hvor vi har boet og hvor Louis også har rødder.

Christine er kontaktperson for Staldhusene og sidder og svarer på alle de emails I sender til os.

Sune + familien

Vi er Sune, Tea, aske (5 år) og toke (2 år), der glæder os til at flytte ind i staldhusene. Vi bor nu i Valby, men trænger til at komme tættere på natur og have en mere spontanitet i dagligdagen i fællesskab med en masse andre søde mennesker.

Tea deltager i køkkengruppens arbejde med at beslutte elementer til fælleshusets køkken. Både Sune og Tea er med i Udearealgruppen.

Mads + familien

32 år, går på jagt, dykker og kører på motorcykel. Flytter i 130m² med min hustru Louise og mine to sønner Ask på 2,5 og Magne på 6 måneder. Glæder mig til at få venner frem for naboer, og få unger til at rende ind og ud hinanden boliger.

Elsebet

Juletid er også kvindehåndbold tid!
Jeg glæder mig til at sidde på lægterne sammen med andre håndbold-idioter i Staldhusene – jeg håber vi blir enige om at indkøbe en projektor, så vi kan se det og andet sammen i stor udgave- på en væg i fælleshuset!

Elsebet er Forkvinde for vores bestyrelse.

Kadla, Martin, Hjalte & Floki

Vi er Kadla (35 år, research scientist), Martin (36 år, elektronikingeniør) og vores to børn Hjalte (3 år) og Floki (0 år). Vi elsker udendørsaktiviteter, bål, kajak og ski/vandreture. Martin nørder desuden en del med elektronisk musik. Vi glæder os til mere plads, natur og mulighed for fælles aktiviteter i det kommende bofællesskab.